Dinsdag 18 mei door de ogen van Leon

Mijn laatste blog

Om de reis goed af te sluiten hadden we nog een goedgevuld programma uitgewerkt in Naivasha, op 2 uur rijden van Nairobi. Al vroeg in de ochtend kwamen we met de trein aan in het station van Nairobi. Om in Naivasha te geraken, hadden we weer iets geregeld met Douglas. Hij heeft ons tijdens elke uitstap in Nairobi rond gereden. Dit keer stond hij ons weer op te wachten met zijn grote, gele wagen. Na het zorgvuldig stapelen van onze valiezen, vertrokken we aan de rit van toch wel een dikke twee en een half uur.

Eens aangekomen aan de verblijfplaats van de komende dagen, was het moeilijk om iemand van het personeel te vinden om de overnachtingen te boeken omdat het nog zo vroeg was. Na wat rondkijken en bellen, vonden we toch iemand de het voor ons kon regelen. Hierna hebben we ons al snel kunnen installeren in het verblijf, waarna we ons naar het restaurant begaven om te gaan ontbijten.

Na het stevige ontbijt kozen we allemaal een fiets uit om de rest van de dag door het park genaamd 'Hells Gate' te fietsen. Dit is niet alleen een prachtig park op gebied van natuur, maar er zitten ook wilde dieren. Zo kwamen we op een gegeven moment een paar giraffen tegen op een paar meter van de weg. We kwamen ook kuddes zebra's tegen die er snel vandoor gingen als ze ons hoorden aankomen.

Maar op het einde van de dag met een dikke 25 kilometer in de benen, waren we allemaal blij om terug huiswaarts te keren om onze batterijen te kunnen opladen voor de volgende dag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.