Vrijdag 14 mei door de ogen van Tobias

Vandaag was een rustig dagje. Voormiddag had ik nog wat voor school gewerkt. Er moest vandaag ook nog gewinkeld worden voor een valies en voor een cadeau voor professor Saulo omdat we zijn uitgenodigd voor bij hem te gaan eten morgen. We zijn eerst te voet richting de markt genaamd lights gegaan om te kijken voor een valies. Langst de weg kwamen we al een winkeltje tegen waar we valiezen vonden. Na wat afpingelen vertrokken we met 2 nieuwe valiezen terug richting het huisje om de valiezen achter te laten voordat we verder gingen winkelen. 

Als volgt gingen we terug naar lights, maar deze keer om een afrikaans shirt voor professor saulo te zoeken. De drukken en smalle steegjes in het marktje liepen we aan een hoog tempo door maar tevergeefs. We besloten dan om naar Ratna Square te wandelen om te kijken of ze daar een shirt hadden zoals we zochten en ja hoor dat hadden ze. Als volgende halte gingen we naar een winkel in de buurt om wat eten te kopen om af te geven (dat is in Kenia de gewoonte als men ergens uitgenodigd wordt om te eten). We zochten zoveel mogelijk Belgische delicatessen. Maar dit was uiteraard niet heel gemakkelijk in Kenia. Na te winkelen gingen we terug huiswaarts, Kjel en ik met de motor bike en Daan en Leon met de tuktuk.

Eenmaal terug in het huisje besloot ik om nog een uur te dansen buiten. Na het sporten en het avond eten begonnen Daan en Ik al aan het inpakken. Op het einde van de avond was onze nieuwe valies al ingepakt waarna het tijd was om te gaan slapen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb