Donderdag 13 mei door de ogen van Kjel

Bedrijfsbezoek

Vandaag stond er een drukke dag op de planning. We gingen namelijk op bedrijfsbezoek met ons allen. Daan is thuisgebleven omdat hij zich nog niet 100% voelde. Het bedrijf is een universiteit dat zich bezighoudt met het testen van biogas door het opmeten van verschillende parameters. Hieruit kan de kwaliteit van de biogas bepaald worden. Deze universiteit is gelegen in Voi op zo'n 150km van Mombasa. Dit was ongeveer 3.5 uur rijden dus we gingen al vertrekken om 7 uur Smorgens. Toen we 's ochtends aan het wachten waren kwamen ze aangereden met een safari bus en we dachten direct of we misschien niet op safari gingen, maar helaas.

Na wat bijslapen in de auto zijn we dan aangekomen op de universiteit. De universiteit licht tegen de wand van de Taitta Hills waardoor we al op een zekere hoogte zaten met een prachtig uitzicht. We gingen eerst naar een klein bureautje waar we ons hebben voorstelt wie we zijn en wat wij hier deden als project. Daarna kregen we een rondleiding in het laboratorium waardat de biogas getest werd. Dit labo was eigenlijk nog redelijk modern met ook apparatuur. Na het labo hebben we nog een kleine wandeling gedaan rond de universiteit en zijn we geëindigd met een groepsfoto.

Ondertussen was het al 1 uur smiddags en kregen we een hongertje. We zijn dan naar het dichtstbijzijnde hotel gegaan waardat we konden eten in het restaurant. Ik heb gekozen voor chips masala met samossa's. Dit is een typisch gerechtje van hier en zeer lekker. Na het eten hebben we ons klaargemaakt voor de lange terugweg naar huis. Toen we aankwamen aan het huisje was het al donker geworden. Na deze lange dag duurde het dan ook niet lang tot ik ben gaan slapen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb