Woensdag 12 mei door de ogen van Leon

Visum extensie

Nadat Kjel, Tobias en Ik gisteren te laat waren bij het immigratiebureau, vertrokken we deze morgen om een tweede poging te wagen om de stempel van ons visum te gaan halen. Met geen dag op overschot is dit vandaag toch gelukt. Daan zijn visum is nog lang genoeg geldig, dus hij was niet meegekomen. Dit was maar goed ook want hij voelde zich al een dag niet optimaal en maakte zelfs (lichte) koorts. Hierdoor heeft hij dan ook na overleg met Prof. Saulo beslist om naar het ziekenhuis te gaan om de reden te achterhalen.

Iets na de middag vertrok Daan samen met Tobias naar het ziekenhuis. Na een aantal onderzoeken en een hoop wachten was de uitslag daar. Dengue. Dit is een virus dat, hoofdzakelijk overdag wordt overgedragen door muggen. De symptomen zijn te vergelijken met griep. Omdat er geen medicijnen bestaan tegen Dengue, moet Daan vooral veel rusten en van nu tot dan pijnstillers en vitaminen innemen om de symptomen te bestrijden.

Vliegtickets

We hadden afgesproken om onze vliegtickets te boeken zodra onze visa in orde waren. Aangezien dit vandaag in orde gebracht is, hebben we ons deze avond samen gezet om de tickets te boeken. De terugreisdatum ligt nu dus definitief vast op vrijdag 21 mei.

Ik wil deze blog afsluiten met heel veel beterschap te wensen aan Daan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.