Zondag 11 april door de ogen van de Kjel

Het inpakken 

In de ochtend wou Tobias zich gaan douchen maar opeens kwam er geen water meer uit de kraan. Na het bezoekje van de technicus bleek dat de waterpomp defect was geraakt en we moesten wachten tot in de namiddag totdat deze gemaakt werd. Normaal gingen we morgen verhuizen naar het nieuwe huisje, we hebben dan maar besloten om vandaag al te verhuizen. Dit was echter makkelijk gezegd dan gedaan want we verschoten hoeveel rommel er overal lag. Onder een muziekje zijn we aan het harde werk begonnen. Na een goeie twee uur hadden we dan alles ingepakt en waren we klaar voor de verhuis.

Puzzelen met de Uber auto

Daarna hebben we dan een Uber besteld voor onze valiezen. Want zoals op de foto te zien is was dit behoorlijk veel. Eenmaal de Uber aangereden kwam was het een kleine Toyota en we hadden dan ook schrik dat het niet zou passen. Maar wonderbaarlijk ging alles in de auto en zat de auto propvol en moesten ik, Leon en Daan met de tuktuk nagaan. Toen we bijna aan het huisje waren werden we tegengehouden door de politie. Blijkbaar mogen we nu maar met twee een tuktuk nemen door de corona maatregelen. Wij mochten dan verder wandelen maar de tuktuk chauffeur moest blijven staan. We waren opgelucht dat wij zelf geen problemen hadden.

Het avondplonsje onder de sterrenhemel 

Toen we aankwamen in het nieuwe huisje had Elisabeth (de eigenaar) zelfs voor ons een taart gebakken als welkom cadeautje. We konden het dan ook niet laten om al een klein stukje te eten. Ondertussen was het al tegen de avond aan het gaan en hebben we de tuktuk genomen naar een kortbij gelegen restaurantje want de frigo was leeg. Bij de terugkomst zijn Leon, Daan en Tobias nog gaan fitnessen en ik heb een avondplonsje genomen in het zwembad. Het was een zalig gevoel om helemaal alleen te zwemmen in het water. Ik had geluk want het was een open hemel dus het zwempartijtje eindigden in het relaxerend liggen onder de sterrenhemel. Ik kreeg zelfs bezoek van een klein vleermuisje. Na het zwemmen en het fitnessen zijn we dan gaan slapen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.