Vrijdag 21 mei door de ogen van Kjel

De masai market 

Vandaag was het dan zover, de terugvlucht naar België. In de ochtend zijn we nog even naar de Masai market gegaan om de laatste souvenirs te kopen. Omdat we optijd terug moesten zijn voor naar e luchthaven te gaan zijn we dan ook vroeg vertrokken naar de markt. Deze markt is een zeer uitgebreide markt waardat er veel gekocht kan worden. Na de markt zijn we terug naar ons Geusthouse gegaan waaruit we dan konden vertrekken naar de luchthaven. Om 18.30 steeg de vlieger op waardoor we dus al rond de middag zijn vertrokken. Om een idee te geven van het verkeer, ons Geusthouse ligt op 12 km van de luchthaven maar toch hebben we hier anderhalf uur over gedaan.

De terugvlucht naar huis

Eenmaal aangekomen in de luchthaven hebben we ons ingecheckt en hebben we nog wat moeten wachten. Tussendoor zijn we dan ook even gaan eten want we kregen toch wel honger na dat wachten. Daarna zijn we ook nog even door de taks free zone gegaan om eens rond te kijken. Inmiddels was de tijd al wat verstreken en konden we gaan boarden voor het vliegtuig. De vlucht op zijn eigen was zeer goed verlopen. In de nacht zijn we dan aangekomen in Doha waardat we anderhalf uur later onze tweede vlucht hadden naar Brussel. Op het vliegtuig hebben we nog wat kunnen slapen zodat we de dag erna niet te moe waren.

Een welgemeende dankjewel

Hierbij is ons buitenlands avontuur afgelopen. Hierbij willen wij allemaal jullie bedanken voor het lezen van deze blogs. Het was ons een genoegen om dagelijks te vertellen wat wij allemaal meemaken. Nu kan ons leventje in België terug hervatten. Maar we zullen ons eerst maar eens aanpassen aan de temperaturen van België want het is toch maar koud.

Bedankt en tot ziens!

Kjel, Leon, Tobias en Daan

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.