Zaterdag 1 mei door de ogen van Kjel

Winkelen met Daan

Vandaag is de eerste mei wat namelijk toch een speciale dag is want het einde van ons avontuur komt in zicht. Als alles goed verloopt dan zullen wij terug richting België keren rond de 21ste. Omdat onze frigo terug wat leeg aan het geraken was zijn we naar de winkel gegaan. Ik en Daan stelde voor om te gaan en wij hebben dan ook een tuktuk genomen naar onze vertrouwde winkel namelijk de foodplus in Nyali. De winkels hier vallen te vergelijken met de winkels in België, er is namelijk alles te vinden wat een standaard winkel te bieden heeft. We hadden al op voorhand een lijstje gemaakt dus we wisten perfect wat we nodig hadden. Na ongeveer een 45 min waren we terug buiten en gingen we terug naar het huisje.

Daarna hebben we alles in de frigo gelegd en hebben we nog wat voor school gewerkt. Na het werken voor school hebben we nog eens een plons in het zwembad gemaakt om wat af te koelen. 

In de avond heb ik dan nog eten gemaakt, op het menu stond witte vis met patatjes en groentjes. Na de goed gevulde magen waren we klaar om te gaan slapen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb