Zondag 25 april door de ogen van Daan

Kajakken

De dag begon net als de andere dagen weer vroeg. Met kleine oogjes vertrokken we naar de Tiki Bar waar we hadden afgesproken met Ward en Wienert. De eerste activiteit die op de planning stond was een kajaktocht samen met snorkelen. Na het omkleden vertrokken we met de kajak richting de zandbank. Daar aangekomen trokken we onze zwemvliezen aan en waren we klaar om aan het snorkelen te beginnen. Dolfijnen hebben we deze keer niet gezien maar het was opnieuw leuk om te doen. Op een bepaald moment waren we zelfs omringd door een hele school vissen, heel indrukwekkend. Kjel en Tobias waren wel aan het klagen dat ze gebeten werden door de vissen. Naar mijn mening was het gewoon een geval van acute aanstelleritis. Na nog wat snorkelen en een schelpenzoektocht keerden we terug naar onze boten en roeiden we terug naar het strand. 

 

Diani Beach Fellowship church

Aangekomen met de kajak moesten we ons snel afspoelen en klaarmaken want om 11u zouden we naar de kerk gaan. Om ons naar daar te verplaatsen hadden we er niets beters op gevonden dan met z'n zessen een tuktuk te nemen. Zo gezegd zo gedaan, de tuktuk vol geladen en welle weg. aangekomen bij de kerk moesten we ons registreren (Corona enzo). Om 11u begonnen we er dan aan. De viering bestond uit zingen en dansen afgewisseld met monologen en verhalen. Helemaal anders als bij ons dus. Weer een ervaring om niet te vergeten. 

Jolly Bar Pizzeria

Na de viering was het middag en dus tijd om iets te eten. Ward had voorgesteld om pizza te gaan eten bij Jolly Bar Pizzeria. Het zouden de beste pizza's van Diani zijn. Opnieuw met z'n zessen in de tukutk, dat waren we ondertussen toch al gewoon. 

 

Kongo River Beach

Met onze goed gevulde buikjes vertrokken we naar onze volgende stop, Kongo River Beach. Een idyllisch plekje waar de rivier uitmond in de Indische oceaan. 

 

Bahari Dhow Beach

In de namiddag namen we even rust. Het waren al zware dagen geweest en een middagdutje was welgekomen. Veel tijd hadden we niet. want om vier uur hadden we al opnieuw afgesproken. Na een verfrissende duik in het zwembad maakten we ons klaar voor de avond. Deze zouden we beginnen in Bahari Dhow. Om 17u was het happy hour: twee cocktails voor de prijs van een. Die gingen vlotjes binnen en toen de avond viel werd de sfeer alsmaar beter.  De live muziek zorgde voor een leuke sfeer en wat later op de avond werd de live band ingeruild voor een dj. In het begin hadden Tobias en Ward de dansvloer voor hun alleen maar al snel werden ze vergezeld. Even later gingen ook Kjel en ik de dansvloer onveilig maken. Leon had zijn dansbenen thuisgelaten maar ook hij zat met goed gezelschap. Voor iedereen dus een leuke, ik zou bijna zeggen "onvergetelijke" avond. Nadien keerden Kjel en Leon terug naar ons hotel. Tobias en ik vergezelde Ward en Wienerd voor het vervolg van de avond. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.