Vrijdag 9 april door de ogen van Daan

Het geld was op

Maandag verhuizen we naar het nieuwe huisje en loopt mijn eerste (voor de jongens hun tweede) maand hier af. En dus was het de bedoeling om vandaag de huur te betalen. Omdat we niet voldoende geld hadden zijn ik en Leon met de tuktuk geld gaan afhalen. Aan de geldautomaat was het vrij druk maar lang moesten we niet wachten. Ik haalde eerst een bedrag af, daarna Leon. Maar toen Leon zijn bedrag had ingegeven gebeurde er niet veel. Het geld was op. We hadden voldoende voor de huur en wat reserve, dus gingen we met de tuktuk terug richting de universiteit. Daar aangekomen vertrokken we naar het bureautje waar Tobias al aan het werk was. We gingen verder met ons werk voor school. Tegen de avond keerde we terug naar ons verblijf. 

Het laatste (zelfgemaakte) avondmaal

Om ons voor te bereiden op de verhuis moest de koelkast zo goed als leeg zijn. Dit was dan ook nog eens een gelegenheid voor Kjel om te koken. Op het menu: worstjes en rijst met groentjes eronder.

 

De Leeuwenkoning

Als afsluiter van de avond maakten we het gezellig met een film. Om in het thema te blijven stond The Lion King op het programma. Chipske dabei en we waren weer gesteld voor een uur of twee. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.