Zondag 9 mei door de ogen van Kjel

Dagje werken voor school

Morgen hebben we een deadline voor onze masterroef, er moet namelijk al een voorlopige versie van de thesis ingediend worden met daarbij ook al een voorlopige versie van het abstract en de poster. Hier was nog wat werk aan dus hebben we ons allemaal achter de PC gezet om te werken voor school. De hele voormiddag en namiddag zijn we druk bezig geweest. Rond een uur of 4 hadden we er genoeg van en wouden we nog een gezellige avond hebben. 

Op restaurant en naar de bioscoop

Na het hard werken voor school hadden we nood aan wat ontspanning. Op een 10 minuutjes rijden van ons huisje ligt een bioscoop die Engelstalige films speelt. De film startte om 18.45 uur zodat er nog voldoende tijd was na de film in verband met de avondklok om 22 uur. Voor de film zijn we ook nog gaan uiteten bij 'Bollywood bites', dit is een Indisch vegetarisch restaurant. Om toch eens een andere keuken te proeven zijn we dan ook hier aan tafel gegaan. Ik kan helaas niet zeggen wat ik gegeten heb want de naam was ik al na 10 seconden vergeten, maar het was zeker niet slecht en eens iets anders. Het restaurant licht in een soort shopping center en op een eerste verdieping waardoor we een mooi uitzicht hadden. 

Na de goedgevulde maaltijd hebben we ons begeven naar de bioscoop, we wouden Wrath of man kijken. Met een emmer popcorn zijn we dan naar de zaal gegaan. De filmzaal zag er in feite net hetzelfde uit als bij ons, dit hadden we totaal niet verwacht. Er was zelfs airco aanwezig waardoor we op ons gemakje de film konden kijken. Net voordat de film begon stond er op het scherm dat we moesten rechtstaan voor het volkslied. Opeens gingen de andere 5 personen in de zaal (we waren dus bijna alleen in de zaal) rechtstaan en werd de wapperende Keniaanse vlag geprojecteerd. Uit beleefdheid zijn we dan ook gaan rechtstaan. Na het volkslied begon dan de film. 

Toen de film gedaan was hebben we dan een tuktuk naar huis genomen en hebben we de finale van de mol gekeken. [SPOILER ALERT] Leon was er van overtuigd dat Sven de mol ging zijn maar helaas had hij ongelijk. Na de spannende finale was het al wat laat en zijn we gaan slapen. Het hard werken mag ook eens beloond worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.