Maandag 19 april door de ogen van Kjel

Ongeval op de brug 

Vandaag gingen we weer te voet naar de universiteit. Toen we op de brug waren kwam er opeens een matatu aangereden en botste hij tegen een houten kar met fruit. Deze houten karren gebruiken ze hier voor verscheidende dingen te vervoeren, deze duwen ze te voet vooruit maar daarbij lopen ze dus ook op straat met de kar. Na de aanrijding viel er een deel fruit van de kar, de matatu die was doorgereden. Iedereen was direct de man aan het helpen voor zijn fruit bijeen te rapen. Een houten handvat van de kar was ook gebroken door de aanrijding. De man was kwaad en ik vond het wel erg voor hem want zijn kar werkte niet meer.

Het gewoonlijke schoolwerk

Na het ongeval zijn we aangekomen op de universiteit, normaal zou sollatek vandaag beginnen met de werken maar helaas waren ze nog altijd niet gekomen. Toen we een telefoontje wouden plegen kregen we geen antwoord. Dan hebben we maar voor school verder gewerkt. De werken van de biogasinstallatie schieten al goed op. Vandaag hebben ze de ondergrond voorzien van beton. Daarbij werden ook al de palen geïnstalleerd voor het hekwerk rondom de site, en natuurlijk wouden Tobias en Daan een handje toesteken. 

In de avond hebben we dan nog een proberen te bellen naar het bedrijf en toen namen ze op. Hierbij hebben we ons een beetje kwaad gemaakt waarom het altijd zo lang moet duren. Ze moeten namelijk de factuur komen brengen zodat de betaling op gang gezet kan worden en zodat sollatek ook kan beginnen. Hier gingen ze werk van maken dus we moeten wachten.

Fitnessavond met afkoeling 

In de avond zijn we nog eens gaan fitnessen. Vandaag ging ik enkel cardio doen en ik heb dan maar een roeimachine gezet. Na een goeie kilometer ben ik verdergegaan op de loopband en daarna afgesloten met de crosstrainer. Na een dikke 45 minuten vond ik het goed geweest voor vandaag en heb ik een avondduik genomen in het zwembad. Ik werd weer vergezeld met de trouwe vleermuis. Dit keer vloog hij wel heel laag over mijn hoofd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.