Zaterdag 17 april door de ogen van Daan

Vandaag was een van de saaiere zaterdagen van ons verblijf hier in Kenia (de avond niet meegerekend). Tobias en Ik hadden voorgenomen om tegen het einde van de paasvakantie een aantal projecten afgewerkt te hebben. Zaterdag zijn we dan ook een hele tijd bezig geweest met ons werk voor school. Niets interessants dus. Voormiddag hebben we ook een tijdje zonder internet gezeten wat niet echt bevorderend was voor ons werk.

 

Opwarmertje

 

Tegen de avond begon Kjel aan het eten, Leon schilde de aardappelen. Op het menu stonden kipnuggets met een goeie ouderwetse portie wortelenstoemp. En of het gesmaakt heeft! Na het avondeten hebben Kjel, Leon en ik een potje Rummikub gespeeld. We speelden twee spelletjes en Kjel en Leon hadden beide gewonnen. Het volgende rondje zou het aan mij geweest zijn maar zover zijn we niet geraakt. Laat ons zeggen dat het een opwarmertje was voor een volgende keer.

Filmavond

 

Om de dag af te sluiten was een filmavond gepland. Kjel is nogal fan van horror films en stelde voor om er eentje te kijken. Leon, Tobias en ik zijn geen grote fan van dat soort films (en dan vooral de andere twee jongens), maar Kjel heeft ons toch kunnen overtuigen. het werd 'The Conjuring'. We deden het licht uit voor extra sfeer, enkel op onze kamer lieten we het licht aan om toch nog iets te kunnen zien. Zo begonnen we aan onze filmavond. Alsof de film nog niet eng genoeg was, viel de stroom een aantal keren uit en hoorden we op de gang de deuren open en dicht gaan. Maar we hebben het overleefd. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb