Donderdag 15 april door de ogen van Kjel

Na een stevig ontbijt konden we onze ochtendwandeling naar de universiteit in gang zetten. Dit is ongeveer een 2.3 km, dus na een half uurtje stappen waren we gearriveerd op de campus. In de voormiddag kwam het bedrijf van de zonneboiler de LPO ophalen. Dit is de 'local purchase order' en dit wilt zeggen dat de universiteit toestemming geeft aan hun dat ze kunnen beginnen aan de werken. Dit was dan ook goed nieuws dat de werken eindelijk op gang komen. Normaal zouden ze dan volgende week maandag of dinsdag beginnen. Na het ophalen van deze LPO moesten wij niet meer op de campus aanwezig zijn en zijn we terug gewandeld naar ons huisje.

Eenmaal aangekomen in het huisje was het echt warm, het was net iets na de middag dus op het warmste punt van de dag. Om dan toch een beetje afkoeling te hebben, zijn we in het zwembad gesprongen. Na de verfrissende duik hebben we nog eens buiten gezeten, genietend van de zon en de natuur. 

In de avond kwamen Tobias en Daan ook terug van de universiteit en kon ik aan het eten beginnen. Vandaag stond er spaghetti op het menu. In het heetst van de strijd met het afgieten van de spaghetti komt er wat kokend water op mijn vinger en heb ik me toch wel niet verbrand. Ik moest dan de strijd opgeven en met behulp van Leon is het eten toch klaar geraakt. Na het eten heb ik mijn vinger nog verzorgd maar dit viel wel mee, eind goed al goed. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.