Woensdag 7 april door de ogen van Kjel

Ongelukje op de werf 

Na de onvergetelijke momenten die we afgelopen week beleefd hebben, liepen we een beetje achter op ons schoolwerk. Om ervoor te zorgen dat de schade wat beperkt bleef hebben we vandaag een dagje gewerkt op het bureautje. Tobias en Daan zijn rond de middag nog eens gaan kijken naar de werken en deze schieten dan ook echt op. Ondertussen is de septische put al bijna verwijderd en zijn ze begonnen met het maken van de bakstenen. Blijkbaar maken ze hier de bakstenen zelf met een mix van cement, zand en water. Met behulp van een mal komen de bakstenen dan tot hun finale vorm. Natuurlijk kon Daan het niet laten om zelf eens de handen uit de mouwen te steken. 

Maar toen we te horen kregen dat er een ongeluk gebeurt was bij het graven verschoten we wel een beetje. Bij het verwijderen van de put stond er een persoon op het dak van de put en opeens viel de bovenkant naar beneden en zo ook de persoon. Een stuk beton viel op zijn been en werd gewond. De persoon hebben ze dan naar het ziekenhuis gebracht om zijn been te laten naaien. Gelukkig viel het mee en is alles terug oké met hem. Op de foto rechtsboven zien jullie heb staan met een T-shirt rond zijn been gewikkeld. Een medisch verband was blijkbaar niet nodig. Zo zie je maar dat een ongeluk snel is gebeurd. 

Avondje relaxen

Na de ganse dag voor school te werken waren we allemaal een beetje moe. We zijn dan terug naar het huisje gegaan om de rest van de avond wat te rusten. Ik heb dan nog een film gekeken en na de film heb ik mijn avonddoucke genomen en was ik klaar om te gaan slapen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.